Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Omiljena porodica iz Springfilda se vraća na bioskopsko platno: Snimaće se drugi deo Simpsonovih

Prvi deo filma je prvog dana prikazivanja zaradio 29.1 miliona dolara u Americi.

Kreator “Simpsonovih“, Met Gruning najvaio je da će se nakon uspešnog prvog dela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda. Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Fox produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

– Nema sumnje da će biti drugi deo filma o Simpsonovima. Dizni će želeti nešto za svoje pare – rekao je on.

U prvom delu filma, nakon što Homer izazove nuklearnu katastrofu porodica Simpson biva proterana iz Springfilda, a predsednik Švarceneger grad stavlja pod karantin. Simpsonovi spas nalaze na Aljasci gde odlučuju da spasu svoj grad i vrate se u njega.

Film je doživeo veliku popularnost za kratko vreme, tako je zaradio 29.1 miliona dolara prvog dana prikazivanja u Americi i time se popeo na 18. mesto po zaradi tokom prvog dana emitovanja.

Serija “Simpsonovi” nedavno je postala najdugovečnija pisana serija koja se emituje u udarnom terminu, a od jeseni je ušla u 30. sezonu. Emituje se na Fox kanalu od samog početka, ali pošto će se studio 20th Century Fox uskoro spojiti sa kompanijom Dizni, to znači da će ta mreža morati da od njih, formalno, otkupljuje nove epizode.

Ova odluka zabrinula je ljubitelje Homera i njegove porodice, kakva će biti budućnost serije. Fox je odlučio da umiri fanove i sapštio da je već u pripremi dovoljan broj epizoda da potraje godinama.

Pored Simpsonovih, Fox priprema i film o porodici Grifin (“Moderna porodica”) , koji će kao i film o Simpsonovima obogatiti igranim elementima, što je iznenadilo ljubitelje ovih serija.

Pogledajte trejler za prvi deo filma o “Simpsonovima”:

Foto: izismile.com

Preuzeto: telegraf.rs

Tagovi:
Pročitajte još: