fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Oni su najsavršeniji parovi Zodijaka

Par

Svaki horoskopski znak ima jedan znak sa kojim je u savršenoj ravnoteži. Iako postoje na sasvim suprotnim polaritetima, funkcionišu savršeno zajedno.

Ovan i Vaga

Ovan je spontan i uvek traži nestalnost u životu. Nekima je teško da ih podnesu, ali drugima donose stalno uzbuđenje u gotovo sve u životu. Ako već niste navikli da budete u blizini Ovna, njihov nestalan, brz način života može vam biti šok.

Vaga je potpuna suprotnost. Sve vage žele da zbliže ljude, budu nežne i strpljive. Te osobine Ovna i Vage nekako uravnotežuju jedna drugu, čineći ih dinamičnim, snažnim i nepobedivim timom.

Bik i Škorpija

Bik voli lepotu u životu i iz tog razloga uvek traži zabavu. Vole da vode bezbrižan, srećan način života, jer za njih život znači raditi upravo ono što želiš.

Škorpija takođe želi da izvuče maksimum iz života, ali iz drugog razloga. Umesto da živi ovde i sada, poput Bika, Škorpija zna da je život kratak i ne želi da ga protraći ne zabavljajući se. Premda ta dva znaka dolaze s vrlo različitih mesta, slažu se da život vredi živeti punim plućima.

Blizanci i Strelac

Blizanci vole da znaju što više o svemu. Bave se otkrivanjem misterija života, a to rade učeći što je više moguće o svetu. Čak i ako na kraju to ispadne samo izvor nasumičnih činjenica, sviđa im se što znaju pomalo o svemu.

Strelac se, s druge strane, bavi shvatanjem tih nasumičnih stvari. Umesto da gomilaju zabavne činjenice, oni žele da pronađu odgovore na brojna pitanja o životu. Strelac i Blizanci dobro sarađuju jer njihova sposobnost međusobnog spleta informacija znači da stvari uvek vide u novom svetlu.

Rak i Jarac

Rak je tip osobe koja uvek želi da brine o nekome i neguje ga. Čak i ako ne shvata da to radi, ima jači instinkt negovanja od drugih znakova. Rakova intuitivna ličnost olakšava mu da bude uz vas kada vam je potreban neko na koga ćete se osloniti.

Jarac takođe ima instinkt za negovanje, ali je više ljubavni tip ličnosti. Kada jarac gaji jaka osećanja prema vama – romantične ili ne – obično se oseća odgovornim za vas. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas usmeri u pravom smeru, ali ponekad zna da vam je potreban dodatni mali podsticaj.

Lav i Vodolija

Lav se najbolje povezuje s ljudima na fizičkom nivou. Bilo da ste s njim u vezi ili ste mu najbolji prijatelj, lav vam dodirom daje do znanja da vas voli i da mu je stalo do vas.

Vodolija takođe želi da se poveže s vama, ali više na emocionalnom i mentalnom nivou. Radije bi pokušala da se bavi vašim umom nego vašim telom. Premda ta dva znaka različito stvaraju duboke veze, oboje su zainteresovani za povezivanje s drugima na nivou na kom se osećaju najpovezanijima.

Devica i Ribe

Devica ceni iskrenost i autentičnost koja dolazi s realizmom. Ceo svoj život bazira na činjenicama i istini, zbog čega joj je važno da nastavi da traži dok ne pronađe ono što je stvarno. Takođe se ponosi time što je razborita i inteligentna.

Ribe često imaju glavu u oblacima, sanjajući stvari koje su daleko od stvarnosti. Premda su više vanzemaljska bića, njihova sposobnost da vide stvari na potpuno drugačiji način od Device čini ih savršenim partnerima. Devica i Ribe su u stanju da preispituju jedno drugo, a da pritom ostanu otvorenog uma, što njihov odnos čini potpuno jedinstvenim.

Tagovi:
Pročitajte još: