Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Opet sumnjivo u PLS! UEFA pisala FSS-u, oni pokrenuli hitan postupak – da li će se ponovo prekrajati tabela?

Fudbal

Susret Prve lige Srbije između Dubočice iz Leskovca i Mladosti GAT (0:1) u 33. kolu trenutno je pod lupom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) nakon dojave UEFA o navodnim sumnjama u regularnost.

Disciplinska i etička komisija FSS pokrenula je postupak protiv leskovačkog kluba u utorak. Pobednički gol za Mladost GAT postigao je Ognjen Đuričin u 12. minutu meča koji se igrao 2. maja, piše Mozzart sport.

UEFA je dostavila kompletan materijal o svim dešavanjima pre i tokom samog meča, uključujući i izveštaje o kretanju kvota. Predmet je označen kao “hitno”, s obzirom na to da su do kraja Prve lige Srbije ostala još samo dva kola, a poslednje kolo je zakazano za vikend 25. i 26. maja.

Fudbalski savez Srbije zatražio je od kluba iz Leskovca da se izjasni o navodima, dok novosadski klub ovog puta nije pod sumnjom.

Ovo nije prvi meč koji se našao pod istragom ove sezone. Ranije je Radničkom iz Novog Beograda oduzeto šest bodova zbog dešavanja na meču sa Tekstilcem.

Odluka o duelu Dubočica – Mladost GAT očekuje se pre poslednjeg kola naredne nedelje.

Dubočica se nalazi na prvom mestu plej-auta sa 47 bodova, pet više od užičke Slobode koja je prva ispod crte. Mladost GAT je na trećem mestu plej-auta sa 43 boda.

Tagovi:
Pročitajte još: