Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Opozicija plaća građanima potpise podrške za izbore u Sečnju

dinari

Opštinski odbor SNS Sečanj najoštrije osuđuje koruptivne i kriminalne radnje Vukašina Baćine i njegovih saradnika, kojima se vređa ljudsko dostojanstvo, krše demokratske procedure i ruši pravna država.

Kakva je to politička snaga persone poput Baćine, ako nije u stanju da legalnim putem prikupi čak ni potpise za kandidaturu svoje družine na predstojećim izborima?

Baćina mesecima širi gnusne laži o članovima i aktivistima SNS, podriva međukomšijske odnose, zove u pomoć medije poput Danas-a i portala Autonomija, čiji su stavovi o Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj odlično poznati javnosti i to ne po dobrom!

Konstantno pokušava da omalovaži, oblati i diskredituje srpske naprednjake, a zapravo se, kao što je sada svima očigledno, baš on bavi koruptivnim radnjama i to na najodurniji mogući način, flagrantnim nuđenjem mita za potpis, a potom izvesno i za glas, što se sve jasno vidi i čuje na snimcima koje prilažemo.

Pozivamo nadležne organe da hitno reaguju, a žitelje Opštine Sečanj da zapamte ovu sramotu i kazne Baćinu i njegovu kriminalnu delatnost 03. aprila.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: 24 sedam / Foto: Ilustracija

Tagovi:
Pročitajte još: