Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Opštini Kula dodeljena sredstva za sufinansiranje projekta programa zapošljavanja

Potpisivanje ugovora

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za ravnomerni regionalni razvoj, Edin Đerlek, uručio je predstavnicima lokalnih samouprava ugovore u okviru Programa podsticanja regionalnog rasta, a reč je o razvojnim projektima pre svega u oblasti komunalne infrastrukture. Budući da regionalni razvoj ima i socijalnu dimenziju, lokalne samouprave su dobijena sredstva opredelile i za ulaganja u socijalnu infrastrukturu, kao što su kulturni centri i igrališta za decu. Ulagano je i u unapređenje turističkog sadržaja, ali i u digitalizaciju i modernizaciju opštinskih usluga.

Ugovor je, ispred opštine Kula, potpisala pomoćnica predsednika opštine, Jelena Pavkov, a sredstva su opredeljena za sufinansiranje projekta „Program zapošljavanja opštine Kula 2024 – 2026. sa akcionim planom“.

Takođe, ugovore su potpisali i predstavnici opština i gradova Prijepolje, Mali Zvornik, Brus, Žagubica, Užice, Krupanj, Vrnjačka Banja, Vranje, Babušnica, Trgovište, Despotovac, Sjenica, Zrenjanin, Nova Crnja, Kikinda, Paraćin i Velika Plana.

Tagovi:
Pročitajte još: