Opštinsko veće Odžaka utvrđuje predlog rebalansa budžeta

Za sutra je zakazana 50. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci. Prva tačka predloženog dnevnog reda je Nacrt Odluke o rebalansu budžeta opštine Odžaci za 2018. godinu.

Članovi Veća razmatraće i Predlog Rešenja o dodeli sredstava za sufinansiranje troškova prevoza kulturno-umetničkih društava i ostalih udruženja u oblasti kulture, Godišnji plan rada PU “Poletarac” Odžaci za radnu 2018/2019. godinu i Izmene Programa poslovanja JKP “Usluga” Odžaci za 2018. godinu.

Tačke dnevnog reda su i Predlog Zaključka o utvrđivanju programskog zadatka za Javni konkurs za raspodelu sredstava iz budžeta opštine Odžaci za 2018. godinu za sufinansiranje potreba u oblasti sporta – finansiranje vrhunskog sporta, Predlog Rešenja za raspodelu sredstava iz budžeta opštine Odžaci za sufinansiranje potreba u oblasti sporta, Predlog Procene ugroženosti od elementarnih nepogoda i drugih nesreća na teritoriji opštine Odžaci i Predlog Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018-2021. godine.

Pred članovima Veća naći će se i Nacrt Odluke o uslovima i načinu stipendiranja studenata deficitarnih struka sa prebivalištem na teritoriji opštine Odžaci, Predlog Zaključka o realizaciji projekta adaptacije i rekonstrukcije produženog boravka OŠ “Kosta Stamenković” Srpski Miletić i Predlog Pravilnika o uslovima za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji opštine Odžaci za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Na istoj sednici biće razmatrani predlozi kandidata za dodelu nagrade “22. oktobar” opštine Odžaci za 2018. godinu.

Izvor: Radio Odžaci