fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Organizovan prijem za Aleksandru Tepavac kod predsednika Opštine

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić priredio je danas prijem za Aleksandru Tepavac, našu mladu sugrađanku, koja kao članica bokserske reprezentacije Srbije nastupa na trećem juniorskom Kupu nacija koji je u toku u Vrbasu.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić, čestitao je Aleksandri na postignutom uspehu i rekao da je opština Kula već nekoliko godina partner kao i da pomaže međunarodni turnir u Vrbasu. Dogovor je da se od sledeće godine, paralelno sa tim, naprave i u našoj opštini „Dani boksa“, kako bi naši sugrađani mogli više da se upoznaju sa ovim sportom.

Aleksandra je istakla da je od malena zavolela boks, jer joj se sviđa odgovornost koju ovaj sport nosi sa sobom. Član je bokserskog kluba iz Sombora, a pohađa Ekonomsko-trgovinsku školu u Kuli i ističe da joj je ponekad naporno da uskladi obaveze koje ima u školi sa treninzima. Aleksandra je već u finalu Juniorskog kupa nacija, a kako sama kaže, očekuje zlatnu medalju, a protivnica u finalu joj je sunarodnica Sara Škapik.

Današnjem prijemu kod predsednika opštine Kula Damjana Miljanića prisustvovali su i Jovica Panić, direktor trećeg Juniorskog kupa nacija, Igor Škundrić, sekretar turnira i trener u Bokserskom klubu „Čarnok“, kao i Strahinja Paravina, pomoćnik predsednika opštine Kula.

Preuzeto: kula.rs

Tagovi:
Pročitajte još: