Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Osnovci iz Karavukova u projektima Saveza za školski sport Srbije

Ples

Osnovci iz Karavukova iz „Bore Stankovića“ učestvuju u projektu „Tvoj lajk za naš ples“ koji organizuje Savez za školski sport Srbije.

Trenutno je u toku glasanje za najpopularniju plesnu tačku, a učenici ove škole takmiče se u dve kategorije: od prvog do četvrtog i od petog do osmog razreda, a tačke su pripremale nastavnice Milena Cvetković i Jelena Ignjatić.

Plesne tačke su objavljene na platformama Facebook, Youtube, kao i na sajtu Saveza za školski sport Srbije. Na kraju takmičenja biće proglašene najbolje plesne koreografije u kategorijama najpopularnija plesna koreografija (ona sa najviše glasova) i najbolja plesna koreografija (po oceni stručnog žirija).

Plesna koreografija mora da se snimi u video formatu, a bilo je potrebno da ih osmisle učenici u saradnji sa nastavnicima i da tim putem ispromovišu i predstave svoju školu.
Glasanje traje do 22. maja od 18 časova.

Osim navedenog, OŠ „Bora Stanković“ uključena je u još jedan projekat Saveza, pod nazivom „Zdravo rastimo“, kroz koji nastavnici i učenici prave edukativne filmove. Glasanje za najpopularniji film u toku je i trajaće do 17. maja do podne.

Foto: Ilustracija

Tagovi:
Pročitajte još: