fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ostavljeni muškarci: Zašto žene napuštaju svoje partnere prema znakovima Zodijaka

Raskid

Vaš horoskopski znak može vam pružiti mnogo više od jednostavnog astrološkog opisa. To je ključ za razumevanje vaših emotivnih potreba, načina izražavanja ljubavi i kako stvarati duboku emotivnu povezanost sa vašim partnerom.

Ovan (21. mart – 19. april): Ovnovi su strastveni i hrabri, ali mogu biti impulzivni i nestrpljivi. Žene Ovnovi često napuštaju partnere koji ne mogu pratiti njihov tempo ili nemaju dovoljno hrabrosti da ih prate u avanturama.

Bik (20. april – 20. maj): Bikovi su verni i posvećeni, ali takođe vole stabilnost i sigurnost. Žene Bikovi će možda napustiti partnera ako osećaju da veza postaje dosadna ili ako partner ne ispunjava njihove osnovne potrebe.

Blizanci (21. maj – 20. jun): Blizanci su radoznali i komunikativni, ali mogu biti promenljivi i nemirni. Žene Blizanci često traže emocionalnu povezanost i stimulaciju u vezi, pa će možda otići ako osećaju da su zapostavljeni ili da partner ne može pratiti njihovu brzu promenu raspoloženja.

Rak (21. jun – 22. jul): Rakovi su saosećajni i brižni, ali mogu biti emotivni i osetljivi. Žene Rakovi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da im nedostaje podrška, razumevanje ili ako veza postane previše emotivno iscrpljujuća.

Lav (23. jul – 22. avgust): Lavovi su samopouzdani i harizmatični, ali mogu biti zahtevni i potrebni pažnje. Žene Lavovi će možda otići ako osećaju da im partner ne pruža dovoljno pažnje, poštovanja ili ih ne ceni dovoljno.

Devica (23. avgust – 22. septembar): Device su praktične i analitične, ali mogu biti kritične i perfekcionisti. Žene Device će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su konstantno kritikovane ili ako se ne osećaju dovoljno voljene i cenjene.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Vage su ljubazne i diplomatike, ali mogu biti neodlučne i sklone izbegavanju konflikta. Žene Vage će možda otići ako osećaju da je veza neuravnotežena ili da partner ne želi da rešava probleme i konflikte.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Škorpije su strastvene i intenzivne, ali mogu biti tajanstvene i posesivne. Žene Škorpije će verovatno napustiti partnera ako osete da se ne mogu potpuno poveriti ili ako dožive previše kontrole u vezi.

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Strelci su avanturistički nastrojeni i optimistični, ali mogu biti nestrpljivi i skloni žudnji za slobodom. Žene Strelci će možda otići ako osećaju da su partneri previše ograničavaju ili sprečavaju u ispunjavanju svojih ciljeva i snova.

Jarac (22. decembar – 19. januar): Jarčevi su ambiciozni i odgovorni, ali mogu biti rezervisani i distancirani. Žene
Jarčevi će verovatno napustiti partnera ako osećaju da nisu dovoljno podržane u svojim ciljevima ili ako se ne osećaju emocionalno povezane.

Vodolija (20. januar – 18. februar): Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu biti nepromišljene i distancirane. Žene Vodolije će možda otići ako osećaju da partner ne može pratiti njihovu ekscentričnost ili ako im nedostaje duboka emotivna veza.

Ribe (19. februar – 20. mart): Ribe su saosećajne i romantične, ali mogu biti previše emotivne i skloni bežanju od stvarnosti. Žene Ribe će verovatno napustiti partnera ako osećaju da su zanemarene ili ako partner ne može razumeti njihovu složenu i duboku emotivnost.

Tagovi:
Pročitajte još: