fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Osvojite drugu polovinu: Šta horoskopski znakovi priželjkuju u spavaćoj sobi?

Ljubav

Astrologija nam može pružiti dodatni uvid u to kako se horoskopski znakovi ponašaju u intimnim trenucima, te kako se različiti znakovi povezuju i ispoljavaju svoju strast.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su strastveni i odvažni, uključujući to i u svoju seksualnost. Vole osvajati i biti osvajani. Za njih je seks avantura koju žele osvojiti svaki put nanovo. Uživaju u spontanosti i akciji, često preuzimajući inicijativu.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi cene senzualnost i fizičku udobnost. Njima je potrebno da se osećaju opušteno i sigurno kako bi se prepustili strastima. Dodir i mirisi igraju ključnu ulogu u njihovom zadovoljstvu. Bikovi vole udobne, ali i luksuzne trenutke u spavaćoj sobi.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su znatiželjni i komunikativni, i to se odražava i u njihovoj seksualnosti. Vole razgovarati i eksperimentisati. Mentalna stimulacija im je važna kao i fizička, pa je razgovor često deo njihove predigre.
Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi su emotivni i pažljivi ljubavnici. Veza i emocionalna povezanost su im ključni, te se često osećaju najudobnije u vezi u kojoj se osećaju voljeno i poštovano. Oni žele da se osećaju sigurno pre nego što se prepuste strastima.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi vole biti u centru pažnje i to se odražava i u njihovoj spavaćoj sobi. Strastveni su i žele partnera koji će im pružiti puno pažnje i divljenja. Uživaju u igranju uloga i maštovitim scenarijima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device su temeljne i obazrive, pa im je seksualnost često pažljivo isplanirana. Vole biti zadovoljni i zadovoljiti svog partnera. Perfekcionisti su i često će se truditi da sve bude savršeno, uključujući i trenutke intimnosti.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su romantične i estetski osetljive. Vole lepe stvari i vode računa o atmosferi u spavaćoj sobi. Za njih je važna emocionalna povezanost i balans između davanja i primanja.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti i intenzivnim emocijama. Seks za njih predstavlja duboko emocionalno iskustvo. Vole istraživati svoje želje i fantazije, i često imaju sklonost ka senzualnosti i misteriji.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, što se ogleda i u njihovoj seksualnosti. Vole eksperimentisati i probati nove stvari. Sloboda je važna za njih, pa se u spavaćoj sobi trude da održe otvorenu i avanturističku atmosferu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su suzdržani i ozbiljni, čak i u intimnim trenucima. Za njih je seks ozbiljna stvar i često traže dugotrajne i stabilne veze. Diskretni su i često preferiraju tradicionalne aspekte seksualnosti.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije su ekscentrične i originalne, te to često odražavaju i u svojoj seksualnosti. Vole se izražavati na nekonvencionalne načine i traže partnera koji će podržati njihovu jedinstvenost.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su sanjarske i emotivne, što se odražava i u njihovim intimnim trenucima. Često su maštovite i imaju sklonost ka spajanjima duša. Povezanost i emocionalna dubina su im važni, često čak i važniji od fizičke privlačnosti.

Tagovi:
Pročitajte još: