fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Otvoren konkurs „Mladi su zakon“ za 2017. godinu

Konkurs „Mladi su zakon“ za omladinske volonterske projekte raspisan je za Srednjobanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug i ima za cilj podsticanje aktivizma, volontiranja i pružanja podrške mladima da doprinesu boljem životu u mestu u kome žive. Rok za prijavu predloga projekata je 15. januar 2017. godine.

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova/članica, kao što su đački i studentski parlamenti, omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Srednjebanatstkog, Severnobačkog i Severnobanatskog okruga. Neformalne grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Predloženi omladinski volonterski projekti treba da budu sprovedeni u periodu od 16. februara do 15. maja 2017. godine.

Vrednost jednog projekta može iznositi između 40.000 i 100.000 dinara.

Detaljnije informacije o temama konkursa, uslovima i načinu prijave, kao i sami prijavni obrasci, mogu se pronaći na internet prezentaciji Somborskog edukativnog centra.

Konkurs sprovodi Resurs centar za Srednjebanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug, Centar lokalne demokratije, u saradnji sa Zrenjaninskom omladinskom razvojnom organizacijom – ZORO, Kancelarijom za mlade Grada Subotice, Kancelarijom za mlade Grada Kikinde i Somborskim edukativnim centrom, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta – navodi se u dopisu.

 

Tagovi:
Pročitajte još: