fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ova 3 znaka Zodijaka imaju najviše negativnih osobina

Kutija

Svojeglavi, tvrdoglavi, posesvni, za njih se uvek vezuju negativne osobine i važe za horoskopske znakove koji su dovoljni sami sebi.

Devica

Za Device važi da su neurotične. Ako su pod stresom, do besvesti će čistiti po stanu ili raspremati odeću. One ne znaju za ljubav, a emocije se kod njih u velikoj meri svode na seks.

Samo su roboti hladniji od Devica. Bez problema će vam zabiti nož u leđa i to promišljeno sa dubokom analizom. Znaju dobro da glume i nećete osetiti da će vas izneveriti.

Nema zagrljaja i nežnosti, a suze puste samo zbog sebe. Na trenutke su kao voda koja vri i nemaju istinsku kontrolu nad svojim karakterom. Ostaju verne samo sebi.

Škorpija

Ovi samodestruktivci sebe stalno sažaljevaju. Ne mogu da podnesu da tonu u mizeriju, pa sa sobom povlače i druge. Da je sutra kraj sveta, one se ne bi šokirale jer uvek očekuju najgori mogući scenario. Ne plaše se smrti.

Ljubomorne su i posesivne i uvek misle da neko kuje zaveru protiv njih. Emotivno su nezrele i ne uzdržavaju se ako nekome treba da se osvete. Često se ljute, besne su, plaču i u tim trenucima vas mrze iz dna duše. Opasne su, lukave i velika zlopamtila.

Jarac

Oni su hladni kao roboti. Veruju u sudbinu i reč „izvini“ ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti sa njima ceo život i da ne saznate šta imaju da vam kažu. Ne znaju da rečima iskažu emocije.

Prodali bi vas za društveni status. Kukavice su, čim vide rizik oni beže kako bi se spasli i lako vas mogu ostaviti na cedilu.

Spori su, mračni i ne znaju kako da uživaju u lepotama života. Na trenutke su i iskompleksirani i bolje je da pobegnete od njih.

Tagovi:
Pročitajte još: