fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ova 3 znaka Zodijaka očekuju burni dani

Histerija

Mesec 20. februara pokrenuće teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog Ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima,lepoti i novcu do 16.marta.

Sa odlaskom Sunca i Meseca od disciplinovanog Saturna oseticemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka Vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18.februara i sanjivog promenljivog vodenog znaka Riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mesec da pustite mašti na volju – dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Devica

Očekuje ih veoma buran mesec – Mars planeta akcije bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog meseca i ne donosite ishitrene odluke.

Vaga

Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite racuna u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac

Ekscentrični i buntovni Uran se još uvek kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mesecu, sve ono što ste možda mislili da ne biste – ugrizite se za jezik tokom ovog perioda.

Tagovi:
Pročitajte još: