fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ova tri horoskopska znaka će se vrlo verovatno razvesti ove godine, otkrivaju astrolozi

Ljubav

Ne postoji siguran način da saznate da li će neka veza trajati ili ne, ali astrologija nam može dati prilično velike nagoveštaje o tome koje osobine mogu trajno oštetiti brak. Evo znakova za koje je najverovatnije da će se razvesti u 2023. godini.

Prema prognozi astrologa Susan Taylor, ova godina će biti puna promena za mnoge od nas. Nekima će transformacije biti pozitivne, a nekima će se dogoditi nešto potpuno suprotno, piše My Astrofame.

LAV će osetiti ozbiljnu nekompatibilnost sa partnerom koja će ih potpuno razdvojiti. Lav će imati vrlo malo strpljenja, ali zato veliku želju da bude slobodan tokom leta. Kraju bi se mogla približiti veza koja mu jednostavno ne odgovara.

DEVICU će konačno slomiti dosadna rutina. Od jula do septembra, prolaziće fazu refleksije do te mere da će razmišljati o razvodu braka. Čini se da bira pravo rešenje jer je posljednjih nekoliko meseci prilično nesrećna.

Bolna odluka mogla bi se ukazati i VODOLIJI koja će se sa partnerom rastati da bi se spetljala s nekim drugim početkom leta ili krajem godine. Zbog toga će neko vreme biti negde između strašne ljubomore i euforične ljubavne afere.

Tagovi:
Pročitajte još: