Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Ova tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek, istraživanje otkriva

Stariji ljudi

Istraživanja su pokazala da tri horoskopska znaka imaju najduži životni vek: Rak, Ovan i Devica.

Rakovi se smatraju dugovečnima zbog njihove sklonosti ka zdravom načinu života, motivisani željom da provedu što više vremena sa svojom porodicom, posebno decom, jer su Rakovi izrazito posvećeni porodični ljudi.

Devicama je karakterističan uredan način života i pažnja prema zdravlju, što doprinosi njihovoj dugovečnosti. Zdrava ishrana i redovno vežbanje su sastavni deo njihovog životnog stila. Takođe, Devicama je svojstvena smirenost, a manje izloženosti stresu doprinosi produženju životnog veka. Što se tiče Ovnova, njihova strast prema životu može biti ključ za dugovečnost.

Podaci sa službene liste najdugovečnijih ljudi na svetu od 1955. godine dodatno potvrđuju da su Rak, Devica i Ovan među najdugovečnijim znakovima. Na primer, od 59 osoba na listi, najviše ih je rođeno u znaku Raka (8), sledi Devica (7) i Ovan (7). Interesantno je i to da među ovim osobama, 18 od 22 su žene, što potvrđuje poznatu činjenicu da žene često žive duže od muškaraca, dok je 11 osoba sa liste iz SAD-a, što se može pripisati visokom životnom standardu u toj zemlji.

Tagovi:
Pročitajte još: