fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ovi znaci Zodijaka ostvariće sve želje u prvoj polovini godine

Sreća

U prvih 6 meseci možemo očekivati prelazak Saturna u znak Riba 7. marta, što će nas podstaći da svoje slabosti iskoristimo kao prednosti. U martu takođe Pluton ulazi u Vodoliju i donosi sve što je vezano za samooslobađanje i napredovanje.

Ovan

Imaćete jedinstvene mogućnosti za razne vrste zarade kod kuće. Najvažnije je da se ne ograničavate na misli i strahove, već da delujete. Fokusirajte se na svoju individualnost. Vi ste nezaboravna osoba i možete dugo ostati u sećanju drugih.

Vaša šarmantna i magnetična ličnost je obdarena odlučnošću koja će dozvoliti vašoj strasti da izazove osećanja i emocije drugih. Preduzmite akciju i ostvarite je. Došlo je vreme kada će vaše istraživanje rada i života biti krunisano uspehom. I vaša romantična duša će moći da umnoži zagarantovanu sreću.

Vodolija

Sasvim je lako zadobiti poštovanje drugih. Vaša sposobnost da lako asimilujete nove informacije pomoći će vam da uspete u svim oblasitma koje vas zanimaju. Uprkos svim kontradiktornostima i haosu u vašim mislima, u stanju ste da očarate druge originalnošću uma.

Što se tiče ljubavnog fronta, ovde ćete se ograničiti. I umesto da se predate strasnoj vezi, radije biste patili u tišini. Ipak, imate dovoljno šarma za predstavnike suprotnog pola. Biće vam drago da vas razmaze stoga prihvatite darove ljubavi.

Blizanci

Vaša društvenost će vam ići na ruku. Prijatelji će vas podržati i pomoći vam da ostvari svoje želje. Vaš jedinstveni stil će vam omogućiti da se efikasno izdvojite od svojih vršnjaka. Postaćete pravi „ukras“ na svakom događaju. Početak godine za vas će biti ovenčan uspehom u profesionalnoj oblasti. Vaš uspeh će podelili i vaši poslovni partneri koji se sa sigurnošću mogu nazvati prijateljskom zajednicom.

Ribe

Oduvek ste uživali u istraživanju dubina svoje duše. Početkom godine poželećete da potajno pokažete svoju seksualnost i slobodu da kažete voljenoj osobi svoja osećanja. Imaćete potrebu za samoćom da biste se prepustili snovima o velikoj i lepoj ljubavi. Po prirodi ste strastvena osoba, sposobna da brzo odgovorite na impulse.

Zahvaljujući takvoj osetljivosti, imaćete poseban posao gde ćete morati brzo da se krećete kroz događaje i dovedete ih do pozitivnih rezultata. Upravo tako složeni tokovi posla mogu doneti uspeh.

Bik

Vaši ideali su uzvišeni, a vi uživate da se divite prelepim, izuzetnim luksuznim predmetima. Početkom godine poželećete da se bavite kreativnim radom. Zahvaljujući vašoj ekcentričnosti, poželećete da odete sa „utabanog puta“ i pronađete svoj ekskluzivni put.Vaši napori će biti opravdani, jer vam je potrebna uteha.

Najveće blago za vas biće prijatna atmosfera kuće, koja će vam omogućiti da budete stalno u dobrom raspoloženju. Stoga ćete svim mogućim silama nastojati da stvorite udobnost i harmoniju u svom domu.

Tagovi:
Pročitajte još: