fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ovi znakovi Zodijaka žele da vrate partnera po svaku cenu i kad je sve gotovo

Ljubav

Neki horoskopski znaci maštajući o tome kako bi njih dvoje mogli ponovo da budu zajedno.

Bik

U ljubavi, Bik može biti krut i opsesivan. Ovaj horoskopski znak bi mogao biti najzavidniji od svih znakova. Čak i nakon raskida, oni i dalje gaje osećanja prema svojim bivšim partnerima i postoji rizik da će učiniti sve što je potrebno da ih ponovo pridobiju, čak i ako to uključuje ljubomoru.

Da bi izgledali moćnije pred svojim bivšim, generalno će se pretvarati da se divno provode iako to nije istina i ponašati se kao da je sve u redu.

Rak

Nakon raskida Rak će se verovatno i dalje boriti sa duboko ukorenjenom nesigurnošću. Raskid može dovesti do toga da dožive nazadovanje koje podriva njihovo samopouzdanje.

Stoga su skloni da urade sve što njihov bivši nije odobravao kada su se njih dvoje zabavljali kako bi se osvetili i učinili bivšeg partnera ljubomornim.

Lav

Lavovi traže pažnju i često ne uživaju ako neko drugi dobije svetla reflektora umesto njih. Učinili bi sve da privuku pažnju svog bivšeg i nateraju ih da se osećaju ljubomorno, uglavnom tako što bi ukazivali na ono što im nedostaje, čak i nakon raskida jer žele da uživaju u uzbuđenju.

Potrudiće se da se predstave u najlaskavijem svetlu i nateraju svog bivšeg da zažali zbog raskida.

Devica

Nakon raskida, ljubomorna Devica može se ponašati na različite načine. Mogli bi biti veoma kritični prema svom bivšem i pokazati svoju negativnu stranu.

Takođe, upuštajući se u još jednu romantičnu vezu i dajući im do znanja da su nastavili dalje, oni najverovatnije pokušavaju da nateraju svog bivšeg da bude ljubomoran i ogorčen.

Koliko god raskid ili svađe bili bolni, pomenuti horoskopski znaci ne ostavljaju mesta greškama koje bi izazvale ljubomoru kod bivšeg. Ako ste vi bivši, ne dozvolite da vam pokvare mir.

Tagovi:
Pročitajte još: