fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ovo su najzahtevnije supruge Zodijaka

Venčanje

Nisu sve žene iste. Postoje žene koje znaju šta žele i neće se zadovoljiti sitnicama. Ukoliko ne mogu da dobiju ono što misle da im pripada, otići će dalje.

Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najzahtevnije supruge.

Lav

Dame rođene u znaku Lava žele pažnju u neograničenim količinama. Ako želite zadržati ljubav Lavica, pripremite se na brojne izlaske, poklone i komplimente. Očekuju da će biti zvezde svakog događanja i traže partnera koji će ih podržavati u svemu.

Škorpion

Škorpionke su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi. Od svojih partnera očekuju apsolutnu predanost i lojalnost. Pripremite se na mnogo emotivnih razgovora i poneku suzu, ali zapamtite – njihova ljubav je jedna od najintenzivnijih u Zodijaku.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su zahtevne jer traže konstantnu udobnost i sigurnost. Njihovi odabranici moraju imati stabilan posao, lepo odelo i frižider pun ukusne hrane. Ako ste spremni na puno ugodnih večera i vikenda u spa centrima, Bik je pravi znak za vas.

Jarac

Jarčevi su praktični i ambiciozni, a dame rođene u ovom znaku očekuju isto od svojih partnera. Spremite se na mnogo ciljeva i planova, ali i na pregršt zajedničkih uspeha i postignuća. Samo se nemojte previše opustiti jer za Jarca uvek postoji novi cilj na horizontu.

Devica

Device vole red, čistoću i perfekciju. Ako ste spremni živeti u besprekorno čistom domu i jesti samo zdravu hranu, možda ste pronašli svoju srodnu dušu u Devici. Samo se nemojte začuditi kad vas ujutro na frižideru dočeka popis obaveza.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema lepoti i harmoniji, a očekuju da će i njihovi partneri deliti te vrednosti. Spremite se na mnogo umetnosti, muzike i estetike, ali i na potragu za savršenim balansom u svemu.

Tagovi:
Pročitajte još: