Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Ovo su placevi koji u Srbiji mogu da se kupe za 10.000 evra! Stručnjaci savetuju da može dobro da se zaradi

Plaveci

Ulaganje novca u nekretnine je uvek pametan potez, bilo da je kupovina stana, kuće ili zemljišta u pitanju. U poslednjih nekoliko godina u Srbiji je došlo do značajnog rasta cena zemljišta, jer je sve više onih koji se okreću poslovima u poljoprivredi ili već živoru u nešto ruralnijim delovima.

Brojne navike građana promenio je period pandemije, a kupovina zemljišta van gradske vreve je upravo jedna od njih. Skoro i da je postao trend da se na nekoliko hektara u ruralnom predelu sade razne kulture voća i povrća, ali trend koji definitivno može da donese ozbiljan profit na dugoročne staze.

Stručnjaci navode da je kupovina zemljišta najpametniji potez jer vreme može samo da mu donese mnogo veću cenu od one koja je uložena, te i čistu zaradu bez posebnog posla.

Evo nekoliko placeva na prodaju širom Srbije, koji za 10.000 evra nude brojne mogućnosti.

1. Beograd, Ovča – opština Palilula

Zemljište ukupne površine od 3,32 ari prodaje se na dobroj lokaciji, na nekih 20ak kilometara od centra Beograda. Nalazi se na samom asfaltnom putu i u blizini je gradskih autobuskih linija 105 i 105 l. Vlasnik oglašenog zemljišta naveo je je plac ravan sa idealnim dimenzijama – širina 16,5 metara, a po dubini 18,5 metara. Takođe se u oglasu navodi da je zastupljena neophodna infrastruktura, kao i ulično osvetljenje. Ovaj plac od nešto više od tri ara, na opštini Palilula prodaje se za 10.000 evra. Pogodan je za podizanje stambene jedinice.

2. Vrčin, opština Grocka

Veliki plac na čak 13 ari, zaveden kao građevinsko zemljište nalazi se na u naselju Vrčin. Lokacija pruža lep pogled s tim da je plac na blagoj padini, a u okolini nema mnogo kuća, kako je navedeno u oglasu. Zemljište je smešteno van glavnog puta u građevinskoj zoni. Pored zagarantovanog mira, lokacija budućem vlasniku nudi odlično mesti za vikendicu, ili kuću za život van grada. Takođe, veličina ovog zemljišta budućem vlasnika omogućava i bavljenje Prva prodavnica udaljena je samo jedan kilometar , autobuska stanica na dva kilometra, a ima i dva kilometra do izlaza na auto-put.

Kao i prethodno zemljište, cena ovog u Vrčinu iznosi 10.000 evra.

3. Banja Vrujci, naselje Popadić

S tim da je seoski turizam vrlo atraktivan poslednjih par godina, kupovina ovog zemljišta nudi priliku da se na njemu izgradi nekoliko objekata koji bi kasnije mogli da budu odličan priliv novac usled izdavanja za smeštaj i prenoćište.

U pitanju je plac od 6,5 ari, na samo dva kilometara udaljenosti od centra banje u naselju Popadić. Vlasnik navodi da je put asfaltiran, kao i da plac prati konfiguraciju terena sa blagom kosinom, i dodaje da je kompletno ograđen.

Takođe, bandera za struju je blizu placa, a voda je bunarska. Oglašena cena je 10.000 evra, uz napomenu da nije fiksna, kao i da je svaki dogovor moguć.

4. Niš, mesto Donje Vlase

Na prodaju je odličan plac, površine od 4,9 ari u Donjem Vlasu. Nalazi se na izuzetno lepom mestu, u blizini druge česme i asfaltnog puta sa pogledom na grad Niš. Idealan za gradnju porodične kuće ili vikendice. Put do parcele je makadam, plac je pravilnog oblika. U pitanju je gradsko građevinsko zemljište, sa mogućnošću priključka na vodu i struju. Takođe se navodi da je uknjižen, čisto vlasništvo i privatna svojina. Cena za ovaj komad zemljišta iznosi 8.500 evra.

5. Kragujevac, selo Đuriselo

I ovaj oglas se uklapa u budžet od 10.000 evra, tačnije plac na deset kilomatara od Kragujevca, u opštini Stanovo prostire se na 8,95 ari, a oglašen je na 9.500 evra.

Kao i svi prethodni, u pitanju je građevinska parcela, pa je pogodan za izgradnju porodične kuće, brnvare, bilo koje vrste vikendica. Nalazi se u neposrednoj blizini glavnog puta u selo Đuriselu na izuzetno lepoj lokaciji odakle se pruža prelep pogled na grad i okolinu. Postoji mogućnost priključka na gradski vodovod i elektromrežu, a u neposrednoj blizini se nalazi gasovod, piše “Bizportal”.

Tagovi:
Pročitajte još: