Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pametni trikovi za punije dame: Kako elegantno nositi uske farmerke

Farke

Važno je napomenuti da ne treba imati manekensku figuru kako bi se izgledalo sjajno u uskim farmerkama. Čak i punije žene mogu izgledati prelepo ukoliko obrate pažnju na određene aspekte pri izboru ovog odevnog komada. Ključno je da farmerke budu prave veličine, jer ako su premale ili prevelike, neće pravilno istaći vaše obline.

Korektna veličina farmerki je od suštinskog značaja kako bi se izbeglo narušavanje proporcija tela i stvaranje nepoželjnih silueta.

Pravila za uspešno nošenje uskih farmerki obuhvataju sledeće:

-Birajte farmerke sa srednjim ili visokim strukom, izbegavajući niske strukove koji više nisu u modi. Farmerke srednjeg i visokog struka ističu vašu figuru na lep način i prikrivaju višak kilograma na stomaku.
-Tamnoplave farmerke su odličan izbor, jer vizuelno izdužuju i oblikuju figuru. Ova boja takođe omogućava da stvorite elegantan izgled uz dodatak nekoliko detalja.
-Izaberite gornje delove garderobe poput majica, džempera, košulja, blejzera i sakoa koji padaju do sredine kukova. –Ovo će pomoći postizanju uravnotežene siluete.
-Iskoristite modnu kreativnost tako da se odlučite za zanimljive modne dodatke ili teksture na ostalim delovima vaše odevne kombinacije. Ovo će skrenuti pažnju sa eventualnih nesavršenosti.
-Naglasite struk, jer oblik peščanog sata važi za privlačan za svaku figuru. Korišćenjem tankog kaiša preko majice ili košulje u nivou struka ili vezivanjem majice oko struka, možete istaći ovu oblast i postići poželjan izgled.

Tagovi:
Pročitajte još: