Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

„Panteri“ nastavili katastrofalni niz

sport - 025.rs

Sivački „Panteri“ nastavili su seriju poraza u prvenstvu Super B lige Srbije. Prethodnog vikenda, gostovali su u Bačkoj Palanci, gde su izgubili od domaćih „Lavova“ sa 26:20 (11:12). Domaćin je utakmicu otvorio mini serijom 3:0. Stečenu prednost su održavali sve do 21. minuta kada stiže prvo izjednačenje, a koji minut kasnije, Sivčani su i poveli. Uvodnih deset minuta drugog dela bio je ključni momenta utakmice. „Panteri“ su dozvolili da domaćin serijom 6:0 preokrene rezultat i povede sa 17:13. Do kraja utakmice gosti nisu uspeli uhvatiti priključak, te su uknjižili peti prvenstveni poraz. U ovom momentu su poslednji tim Lige sa jednim osvojenim bodom. Marko Čabai je bio najefikasniji igrač svog tima sa osam pogodaka.

Naredni rival ekipi iz Sivca biće subotički „Spartak“ koji je petoplasirani tim prvenstva. Biće ovo još jedan teška utakmica za Sivčane. Svaki bod je više nego značajan i mnogo će značiti u grčevitoj borbi za opstanak. Uprava „Pantera“ poziva navijače na tribine, jer je ovog puno pomoć vernih navijača više nego preko potrebna.

Treba napomenuti da i ova utakmica ima humanitarni karakter, jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti uplaćen kao pomoć za lečenje Đine Zejak. U Hali će biti postavljene i kutije gde će se moći ostavljati humanitarni prilog. Susret je na programu sutra, 4. novembra, od 18 časova. Sudi dvojac Zoran Popov/Goran Ristić, dok je delegat Vera Vraneš.

Tagovi:
Pročitajte još: