Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Piju od jutra do mraka, pa i dalje, ako mogu: Ovi znakovi Zodijaka su najveći pijanci

Zdravica

Kroz ovaj neformalni vodič, istražićemo nekoliko astroloških profila koji su poznati po tome da uživaju u čarima pića. Uzmite čašu omiljenog napitka dok zajedno istražujemo šta zvezde kažu o preferencijama ovih ‘pićem nadahnutih’ znakova Zodijaka.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i živahnosti, a kada je reč o piću, ova energija se može preneti i na čašu. Oni su skloni uzimanju inicijative u druženjima, a to često uključuje i podizanje čaše.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Za Blizance, piće često ide ruku pod ruku sa živopisnim razgovorom. Vole raznolikost, pa su skloni isprobavanju različitih pića i deljenju svojih misli uz čašu omiljenog napitka.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi vole biti u centru pažnje, a to često uključuje i uživanje u piću pred publikom. Njihova narav “kralja džungle” može se manifestovati kroz impresivno ispijanje omiljenog pića.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

IŠkorpije su poznate po svojoj strasti, a to se može proširiti i na piće. Vole intenzivne ukuse, pa će često posegnuti za jakim pićima koja odražavaju njihovu duboku emocionalnost.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi vole istraživati, a to uključuje i istraživanje različitih alkoholnih pića. Njihova radoznalost može ih odvesti na putovanje kroz svet raznih ukusa i koktela.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su duboko emotivne, pa će se često okrenuti piću kao načinu da se izraze ili pobegnu od stvarnosti. Njihova osetljivost može često pronaći utočište u mirnom trenutku uz čašu omiljenog pića.

Tagovi:
Pročitajte još: