Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pobeda rukometašica Deronja u teškoj utakmici protiv Klenka

Susretima 8. kola počeo je drugi deo prvenstva u Drugoj rukometnoj ligi “Sever” za žene. Ekipa Deronja je na domaćem terenu savladala Klenak 09 iz Klenka rezultatom 29:26 (12:13).

Trener RK Deronje Slavko Nađ kaže da su njegove rukometašice odigrale jednu tešku utakmicu u kojoj su nastupile bez nosioca igre Zorane Mitrović i Milice Rabrenović. I tako nekompletne pružile su jak otpor vrlo dobroj ekipi Klenka, a utakmicu je presudila velika borbenost u odbrani domaćih igračica, ističe Nađ.

Dodaje da za njegovu ekipu otežavajuća okolnost predstavlja i nedovoljna uigranost, jer je tokom priprema bilo malo prilika za odigravanje kontrolnih utakmica.

Deronjčanke su trenutno treće na tabeli Druge lige “Sever” i imaju isti broj bodova kao i drugoplasirana ekipa Mokrina. Vodeće Dolovo ima pobedu više.

U naredna dva kola igračice trenera Nađa očekuju dve vrlo značajne utakmice. U sledećem kolu igraju u Žablju protiv ekipe Želje, a zatim će ugostiti ekipu Dolova u utakmici koja može da odredi dalji tok prvenstva.

Izvor: Radio Odžaci

Tagovi:
Pročitajte još: