Počela podela vaučera za odmor u Srbiji

Podela 100.000 turističkih vaučera, koliko je za ovu godinu obezbeđeno za odmor u Srbiji, zvanično je počela 1. januara 2020. godine. Ovo je već peta godina kako Vlada Srbije građanima dodeljuje vaučere za odmor u Srbiji i to “pravo” je, do sada, iskoristilo skoro 400.000 ljudi.

Prva lista ugostiteljskih objekata koji će primati turiste sa vaučerima Vlade Srbije, objavljena je 31. decembra na sajtu Ministarstva turizma i ažurira se svakog petka. U opticaju je više od 1.500 hotela, apartmana i ostalih kategorisanih objekata.

Na listi se trenutno nalazi najviše ugostiteljskih objekata iz Sokobanje i Zlatibora, a  svoje smeštajne kapacitete u većem broju ponudili su i ugostitelji sa Tare, Kopaonika, Divčibara, Palića, Zlatara, Srebrnog jezera, kao i iz Vrnjačke Banje, Banje Koviljače, Ribarske banje, Mionice, Knića, Kragujevca, Gornje Trepče.

Vaučer će moći da se koristi isključivo u ugostiteljskom objektu u kom je izvršena rezervacija smeštaja, jer će ime ugostiteljskog objekta biti odštampano na samom vaučeru.

Sve potrebne informacije, uključujući listu ugostiteljskih objekata, možete pronaći ovde