Počelo takmičenje “Srbija u ritmu Evrope”

Na muzičko-scenskom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ Sombor ove godine predstavlja Luka Škibola, uz plesnu pratnju Teodore Bijelić i Nikoline Milovanović. Oni će 6. septembra u živom prenosu nastupiti sa pesmom Džona Ludvika koji je predstavljao Kraljevinu Švedsku na Evrovizijskom takmičenju.

Festival će se prenositi uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji, ali novina u sistemu takmičenja je da je glasanje već počelo. Od 6. jula linije su otvorene, pa sve do kraja nastupa 6. septembra 2020. godine.

Predstavnici Sombora nastupiće pod rednim brojem 15, što je ujedno i njihov broj za glasanje. Luka, Teodora i Nikolina daće sve od sebe da zauzmu što bolji plasman, a u tome im možemo pomoći glasanjem putem sms poruke slanjem PESMA(razmak)15 na broj 1557. Rezultati mogu da se prate na dnevnom nivou na instagram profilu “Ritam Evrope”, a svake subote pobednik glasanja za tu nedelju gostujuje u emisiji „150 minuta” na Prvoj Srpskoj Televiziji.

Naše predstavnike na takmičenju podržava i Grad Sombor koji im je, između ostalog, obezbedio odeću za predstojeći scenski nastup.

Zvanično predstavljanje Luke, Teodore i Nikoline možete da pogledate na

https://www.youtube.com/watch?v=_0jp5_9jQWI.