Područna liga Sombor

Zadrugar – Slavija (Pivnice) 2:1 ( 0:0)
Srpski Miletić- Sudija: Nebojša Zeljković ( Crvenka) 8.
Strelci: Vuković 65, Janus 85, minut (Zadrugar), a Davidović 83. minut (Slavija).
Žuti karton: Vučetić (Slavija)
Zadrugar: Stefanović 8, Jovanović 7, Pjević 7, Irić 7,5, Pavkov 7, Vuković 8,5,
Končarević 7, (Janus 7,5), Stanišić 7,5, Veselinović 7 (Milićević), Rančić 7,5,
Tasić 7,5. Slavija: Vučetić 8, Poletarski 6, (Kuhta 7), A. Šmit 7, Jušković 7,5, Zaskalicki 7,Đurić 7,Grnja 7,5, Petrović 7,Davidović 7,5,Čvokić 7,5, M. Šmit 7.
Igrač utakmice: Vuković

U odloženoj utakmici 5. kola Područne lige Sombor, do novih bodova su došli Miletićani, koji su bili znatno bolji od svog rivala, pogotovo u prvom poluvremenu. U tom periodu propustili su tri odlične prilike, a šanse su imali Končarević, Veselinović i Stanišić, koji nisu uspeli da savladaju Vučetića, koji je odličnim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

U drugom poluvremenu, gosti iz Pivnica su uzvratili boljom igrom, pa su oni bili ti koji su stvorili tri povoljne šanse. U dva navrata gol nije postigao Davidović, a jednom Đurić, jer je i golman domaćih uspešno intervenisao. U jeku inicijative gostiju, Rančić je u 65. minutu dobro poslužio veterana Damira Vukovića, koji je sa ivice kaznenog prostora, preciznim lobom zatresao mrežu.

Gosti se nisu predali, pa su u 83. minutu izjednačili pogotkom Davidovića.
Njihova radost trajala je samo dva minuta, jer je rezervista Janus, iz jedne gužve sa desetak metara, postigao pobedonosni gol za 2:1.