Pokrenuta nova aplikacija – online pijaca

Shodno trenutnoj situaciji u zemlji izazvanoj virusom COVID-19, sve pijace u Srbiji su zatvorene. Većina proizvođača i distributera poljoprivrednih i drugih proizvoda, ranije plasiranih na pijacama, nisu više u mogućnosti da svoje proizvode plasiraju na ovaj način, a građani se  otežano snabdeju svežim proizvodima koji su se prodavali na pijacama.

Kako bi pomogli građanima da lakše dođu do svežih namirnica, kao i prodavcima da plasiraju svoje proizvode široj populaciji, JKP „Tržnica“ Niš, na svom web portalu http://trznicanis.rs/, omogućila korišćenje aplikacije http://trznicanis.rs/shop gde građani mogu da pronađu proizvode kao i dobavljače koji distribuiraju ili proizvode iste. U aplikaciji se nalaze podaci o ponuđačima (naziv, broj telefona, adresa, email adresa) kao i o proizvodima koje kod njih možete nabaviti. Na kartici detalja prodavca vidi se i dodatni opis, ukoliko postoje neke specifičnosti (dostava besplatna ili ne ili besplatna za porudžbine preko nekog iznosa…). Na kartici detalja proizvoda možete pogledati sve prodavce koji taj proizvod imaju u ponudi. Moguće je ponuđače pretraživati i po proizvodu, ukoliko neko želi da kontaktira svakog od njih i proveri uslove kupovine. Na web portalu mogu se  pretraživati artikli, prodavci i dobiti spisak svih prodavaca u tabelarnom obliku.

Prodavci nisu ograničeni samo na niški region. Ideja je da se pomogne svim građanima Republike Srbije.

Kada korisnik odabere opciju svi prodavci http://trznicanis.rs/sellerslist  omogućena je pretraga po gradovima/opštinama.

Pozivaju se svi prodavci sa teritorije grada Sombora koji žele da se i njihova ponuda nađe na aplikaciji i koji su zainteresovani da na ovaj način plasiraju svoje proizvode da se priključe i predstave svoju ponudu. Uputstvo kako da to uradite možete naći na linku http://trznicanis.rs/shop_info

Oglašavanje je besplatno.