Položen kamen temeljac novog stambeno-poslovnog objekta

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru.

Naime, gradonačelnica Sombora je izašla u susret želji investitora i u petak 14. Juna 2019. godine obišla gradilište u Somboru gde je sve bilo spremno za osveštenje i polaganje temelja novog poslovno stambenog objekta „PALAZZO ALESSANDRO“ u Štrosmajerovoj ulici. Investitor je „Modern home investment & consulting safe“ a izvođač radova je „STIL-IZGRADNjA“ DOO Sombor.

Objekat će imati 38 stambenih jedinica i 4 poslovna prostora a rok za završetak radova je 31. avgust 2020. godine i kako kaže investitor ovo neće biti jedini projekat u Somboru jer u planu ima još mnogo toga kao i veliku želju da ulaže u naš grad.

„Želimo svu sreću investitoru koji nije jedini u Somboru, a naša želja je da uslovi koje smo kao grad postavili budu adekvatni za one koji žele da grade, a sigurni za one koji posle treba te građevine da koriste. Mi vam iskreno želimo da ovo ne bude vaša prva građevina u našem gradu i da vam se ispoštuju svi rokovi koje ste postavili za izgradnju jedne lepe i sigurne građevine“ rekla je gradonačelnica Dušanka Golubović obraćajući se prisutnima nakon polaganja kamen temeljca novog poslovno stambenog objekta u gradu.

Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću