fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Ponašanje za stolom otkriva mnogo toga o vama: Ko brzo jede, još brže…

Jelo

Oni koji mešaju ukuse obično imaju izuzetno snažan karakter. Kako se hraniš, tako živiš – ova modifikovana verzija stare izreke “ono si što jedeš” ima svoje uporište u analizi tipova ličnosti na osnovu odnosa prema hrani, prenosi portal “The little things”. Evo kako se različiti načini ponašanja za stolom odražavaju na karakter:

Oni koji jedu sporo

Osobe koje uživaju u svakom zalogaju, razgovaraju, čitaju ili gledaju TV dok jedu, pokazuju da su svesne trenutka i žive život punim plućima. Na poslu su opuštene i ne osećaju pritisak vremena, često su sklone kvalitetnim međuljudskim odnosima.

Oni koji jedu na brzinu

Osobe koje završe s obrokom prve često su takmičarski nastrojene, dobro se snalaze pod pritiskom, ali im može nedostajati spontanost u međuljudskim odnosima, te mogu delovati površno.

Avanturisti

Oni koji vole da probaju nešto egzotično i nepoznato često su otvoreni za rizik i nove ideje. Ovi avanturistički pojedinci često su lideri, imaju mnogo prijatelja i hrabro prilaze izazovima.

Mikseri

Osobe koje uživaju u mešanju različitih ukusa pokazuju jak karakter i sposobnost preuzimanja složenih zadataka. Na poslu su cenjene, a privatno su otvorene i društvene.

Oni koji uživaju

Osobe koje hrskaju, mljackaju i uživaju u svakom zalogaju imaju bezbrižan duh i često slede svoje principe i želje, bez obzira na tuđa mišljenja.

Stratezi

Ovi pojedinci pažljivo pripremaju obrok i unapred planiraju sve. Spremni su za svaku situaciju, a u ljubavi očekuju partnera koji će pratiti njihovu stratešku igru.

Probirači

Osobe koje izbegavaju određenu hranu ili imaju stroge preferencije često su teško prilagodljive, izbegavaju rizik i nisu sklone promenama, čak i kad je reč o sitnicama poput frizure.

Tagovi:
Pročitajte još: