Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Postoji jedan ključan predmet za privlačenje novca u vaš dom

Kasica

Prema ovom učenju, voda simbolizuje akumulaciju resursa kao što su kuća, imanje i poslovni uspesi. Postavljanje akvarijuma u domu smatra se korisnim, ali postoje važni faktori koje treba uzeti u obzir.

Prvo, važno je odabrati odgovarajuću vrstu ribica za akvarijum. Feng šui ne nameće specifične vrste, pa je izbor ribica stvar ličnog izbora. Međutim, najpovoljnija kombinacija uključuje osam zlatnih ribica i jednu crnu ribu čistača.

Drugo, lokacija akvarijuma ima veliki značaj. Stavljanje akvarijuma na istočnu stranu doma može ukazivati na potencijalno odsustvo sreće. Preporučuje se postavljanje akvarijuma na zapadnu stranu prema feng šuiju. Veruje se da će to aktivirati pozitivnu energiju koja će privući novac sa svih strana.

Ako planirate dodati ove elemente u svoj dom kako biste privukli bogatstvo, savetuje se da to učinite što pre kako biste akumulirali pozitivnu energiju do jeseni. Čišćenje i postavljanje ovih elemenata u dom predstavljaju kombinaciju koja može pomoći u privlačenju novca i aktiviranju pozitivne feng šui energije.

Tagovi:
Pročitajte još: