Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pravi mamini sinovi rađaju se u ovim znacima Zodijaka

Mama i sin

Prema astrologiji, muškarci koji su jako privrženi svojim majkama su najčešće rođeni u određenim znakovima. Jednostavno se teže odvajaju od svoje mame i njeno mišljenje najviše cene.

Evo koji horoskopski znaci su najpoznatiji kao mamini sinovi.

Devica

Muškarac rođen u ovom zemljanom znaku će u donošenje svake odluke uključiti svoju mamu. Ništa se u njegovom životu neće događati bez maminog odobrenja, ako ništa drugo – mama mora sve da zna. Međutim, to nije najveći problem, mnogo je problematičnija njegova nesvesnost. Muškarac Devica neće misliti da je to neobično i svako ko pokuša to da spomene kao nešto negativno u njegovom životu osetiće bes ogorčenog muškarca, piše zena.rtl.hr

Škorpion

Iako su muškarci rođeni u ovom znaku vrlo nezavisni ipak je mama snažna figura u njihovom životu. Mama je nešto poput ličnog Boga i uvek je u pravu. Međutim, ima jedna jako negativna stvar, Škorpion svoju devojku ili suprugu uvek upoređuje sa svojom mamom, do te mere da očekuje da se ponaša kao ona.

Bik

Ljudi rođeni u ovom znaku obožavaju svoje mame, kao što se vole super heroji. Međutim, muškarci rođeni u ovom znaku u prisustvu mame će se ponašati kao malo dete, želeće da ga mama mazi i pazi. I bez obzira koliko imao godina, i na stil života, nikada se neće suprotstaviti mami jer se u njenoj blizini oseća beznačajno i malo.

Tagovi:
Pročitajte još: