fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Preći će vas očas posla: Ovi horoskopski znaci su najbolji u laganju

Laz

Neki ljudi su prirodni talenti u umetnosti laganja i imaju neverovatnu sposobnost da smisle ubedljive priče koje bi čak i detektor laži teško otkrio. Zanimljivo je kako se ova veština vezuje za horoskopske znakove, jer se neki od njih izdvajaju kao pravi „kraljevi laži”.

Da biste saznali koji horoskopski znaci bi mogli da osvoje prestižnu „Nobelovu nagradu za laganje“, morate biti spremni na iznenađenja i duhovite opise koje vam donosimo u nastavku.

Blizanci

Oni su pravi majstori u veštini laganja. Njihova sposobnost da brzo smisle izgovor za svaku situaciju je neuporediva. Ako ikada budete želeli da saznate nešto neistinito, Blizanci će vam rado ispričati priču koju ćete progutati bez pitanja.

Lav

Ovi znatiželjni kraljevi i kraljice lavirinta su veoma vešti u skretanju pažnje s istine. Svojim šarmom, harizmom i dramatičnim izjavama, uspešno će vas odvući od suštine stvari. Možete biti sigurni da će njihova laž biti isporučena s dozom glamura.

Ovi maštoviti i kreativni znaci su pravi umetnici kada je u pitanju laganje. Oni će vam ispričati priču tako živopisno i emotivno da ćete se zapitati da li je uopšte moguće da nije istinita. Ribe su pravi profesionalci u stvaranju fantastičnih svetova i priča.

Strelac

Ovi avanturistički duhom i slobodni znaci su veoma snalažljivi u pronalaženju izgovora. Sa svojim avanturističkim duhom, lako će smisliti priču o nekom imaginarnom putovanju ili avanturi koja će vas ostaviti bez daha. Samo budite spremni na to da će vam pričati takve neistinite priče da ćete poželeti da se pridružite njihovim izmišljenim avanturama.

Vaga

Ove vešte diplomate su vrhunske u taktici laganja. Svojom diplomatijom i uravnoteženošću uspevaju da balansiraju između istine i laži na način koji je teško razaznati. Sa Vagama, čak i kada lažu, to rade na način koji će vas naterati da se zapitate da li su možda i u pravu.

Tagovi:
Pročitajte još: