fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Predsednik opštine upriličio prijem za osvajače medalja

U kabinetu predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića upriličen je svečani prijem za članove Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula, koji su na Pokrajinskom prvenstvu invalida Vojvodine u atletici osvojili najsjajnije medalje. Predsednik udruženja Dragan Đumić je istakao da to udruženje postoji decenijama i da broji oko 120 članova. Pored predsednika udruženja, prijemu su priustvovali i Mane Lukić, Dragan Cigan i Rajko Rosić.

-Iako postojimo više decenija, tek sada smo dobili punu podršku Opštine i medija, što će, nadam se, pomoći osobama sa invaliditetom da izađu iz svoje senke i da uđu u svet sporta gde će biti zdraviji i psihološki jači, rekao je, između ostalog, Đumić.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić je rekao da je najmanje što Opština može da uradi za udruženje jeste da pomogne finansijski. On je naglasio da je potrebno da se u budućem periodu češće sastaju kako bi se promovisala udruženja koja rade dobru stvar.

-Postojanje i sam rad udruženja je veoma bitno za našu Opštinu i u budućnosti će ta podrška biti još značajnija. Sa ovim ljudima, uveren sam da ćemo napraviti veliki posao i da će, pre svega, članovi njihovog udruženja imati koristi i od njihovog rada i od same Opštine, istakao je predsednik opštine Kula.

Izvor: kula.rs

Tagovi:
Pročitajte još: