Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Predstava „Ljubavnici“ u petak u apatinskom Domu kulture

U petak, 23. novembra, sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra biće odigrana pozorišna predstava „Ljubavnici“.

U predstavi igraju: Bojana Ordinačev, Katarina Marković, Marko Živić, Srđan Karanović i Staša Radulović.

Cena ulaznice je 400 dinara.

Karte se mogu rezervisati u ponedeljak, 19. novembra, i utorak 20. novembra, u periodu od 8 do 12 sati na broj telefona 025/773 588.

– Molimo Vas da Vaše rezervisane karte preuzmete 21.11.2018.god. ili 22.11.2018.god. od 10h do 12h i u popodnevnim časovima od 17h do 19h. Na dan predstave blagajna je otvorena od 18h. Ukoliko Vaše rezervisane karte ne preuzmete kako je naznačeno iste se puštaju u prodaju, poručuju iz Opštinskog kulturnog centra Apatin.

Opis predstave:

Ovaj savremeni komad prati priču zabune nastalu zbog zamršenih ljubavnih odnosa i jednog nadimka koji može biti skraćenica od dva imena – Kristina i Hristina.

Sve se događa na Zlatiboru u jednoj vikendici, kada Bora pokušava da otprati svoju suprugu kod mame i očekuje svoju ljubavnicu, koja treba da stigne iz Crne Gore. Međutim, radnja dobija zaplet pojavljivanjem ljubavnika Borine supruge Milene, kao i kuvarice koja prihvata igru da spašava brak.

Izvor: Radio Dunav

Tagovi:
Pročitajte još: