Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pregled aktivnosti javnih komunalnih preduzeća u Kuli za proteklu nedelju

Tokom prethodne nedelje, radnici JKP „Ruskom“, izvršili su dezinfekciju objekta JKP “Ruskom” i kapele u Ruskom Krsturu, kao i pijačnog prostora u Kruščiću. Pripremljena je novogodišnja dekoracija koja će biti postavljena u centru Kruščića.

U Crvenki je, uz redovno održavanje higijene javnih površina, čišćenja opalog lišća u širem centru, ekipa JKP „Vodovod“, izvršila odgušenje kanalizacione mreže u ulici Moše Pijade.

Sakupljanje i odnošenje opalog lišća u centru Sivca, orezivanje stabala i uklanjanje grana koje ugrožavaju stambene objekte u ulici Žarka Zrenjanina, izvršili su radnici JKP „Radnik“.

Početkom prethodne nedelje, električari odeljenja „Urbanističko planiranje i  održavanje puteva“ JKP „Komunalac“, postavili su novogodišnju rasvetu i izvršili zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete u Ruskom Krsturu, nakon toga novogodišnja rasveta postavljena je u Velikom parku , Lenjinovoj i u Ulici Josipa Kramera, u Kuli. Ekipa ovog odeljenja, izvršila je i sanitarnu seču drva i uklanjanje grana iz profila puta, na više lokacija u Kuli. U sklopu poslova održavanja higijene javnih površina, radnici Čistoće, očistili su javne površine i opalo lišće u Lenjinovoj ulici.  Radnici ovog komunalnog preduzeća dezinfikovali su javne objekate, u skladu sa preporukom, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Tagovi:
Pročitajte još: