Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pregled aktivnosti JKP opštine Kula u prethodnoj nedelji

Radnu nedelju iza nas ekipa radne jedinice Vodovod JKP „Komunalac“ započela je sanacijom kvara na vodovodnoj mreži u ulici Bratstva Jedinstva, a kasnije tokom nedelje, ova ekipa je izvršila čišćenje fekalnih stanica i ispiranje vodovodne mreže u ulici Alekse Šantića. Ekipa odeljenja Urbanističko planiranje i održavanje puteva ovog komunalnog preduzeća uklonila je novogodišnju rasvetu u centru Kule i započela pripremu terena za izgradnju pešačke i biciklističke staze u ulici Maršala Tita, uklanjanjem šiblja i drveća u tom delu ulice. Krajem radne nedelje, u sklopu poslova na održavanju putne mreže, radnici ovog odeljenja su izvršili sanaciju udarnih rupa u ulici Košut Lajoša.

Radnici JKP „Radnik“ su pored uređenja javnih površina u Sivcu, započeli prolećno čišćenje centra, izvršili odnošenje kabastog otpada i redovnu zamenu vodomera.

U Crvenki su tokom prethodne nedelje ekipe JKP „Vodovod“, pored redovnog odnošenja komunalnog otpada, izvršile odgušenje kanalizacione mreže u Koloniji Šećerane. Pokupljene su i odnešene posečene grane u ulici Maršala Tita i postavljeni su zaštitni stubići kod sportske hale “Slobodan Čile Mišković”.

Radnici JKP „Ruskom“, zaduženi za komunalne poslove u Ruskom Krsturu, zamenili su vodomere u više domaćinstava, popravili mobilijar na dečijem igralištu i sakupili otpad iz atmosferskih kanala u ulici Maršala Tita.

Tagovi:
Pročitajte još: