Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pregled aktivnosti kulskih komunalnih preduzeća

U prethodnoj nedelji ekipa JKP „Vodovod“ pokosila je raskrsnice i atmosferske kanale u ulici Petra Drapšina, uklonila i posekla palo stablo u Koloniji Šećerane. U sklopu održavanja vodovodne mreže ispiran je bunar i saniran kvar u Koloniji Šećerane, kao i u ulici Moše Pijade.

Ekipa radne jedinice “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” JKP „Komunalac“ uklonila je grane koje ugrožavaju vodove elektromreže u ulici Maršala Tita u Crvenki i u Partizanskoj ulici u Kuli. Električari ovog odeljenja zamenili su dotrajale sijalice ulične rasvete u Crvenki i Sivcu. Ekipa radne jedinice “Vodovod” zamenila je pumpu na fekalnoj stanici u ulici Josipa Kramera i izvršila kontrolu i potrebnu sanaciju na vodovodnoj mreži u centru Kule.

U Ruskom Krsturu radnici JKP „Ruskom“ tokom nedelje su pokosili zelene površine u centru, Rusinskoj i ulici Maršala Tita, dok je u Kruščiću počelo krečenje fasade osnovne škole “Veljko Vlahović”.

U Sivcu radnici JKP „Radnik“ pokosili su zelene površine u porti katoličke crkve, bankine i atmosferske kanale u ulici Maršala Tita.Uklanjeno je visokog rastinja u ulici Petra Drapšina, na nepreglednim raskrsnicama i uređeni pružni prelazi. Tokom nedelje izvršena je i popravka klupa na dečijem igralištu.

Tagovi:
Pročitajte još: