Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Pregled prošlonedeljnih aktivnosti kulskih komunalnih preduzeća

Saniranje kvara

Tokom prethodne nedelje, radnici JKP „Komunalac“ nastavili su sa komunalnim poslovima u naseljenom mestu Kula. Ekipa radne jedinice “Vodovod”, sanirala je šahte na vodovodnoj mreži u ulicama Ise Bajića i Stevana Sremca, i otklonjen je kvar na vodovodnoj mreži u ulici 25. maj. U sklopu održavanja kanalizacione mreže, očišćeni su atmosferska šahta u ulici Maršala Tita i pumpe fekalnih stanica. Ekipa radne jedinice “Čistoća”, pokosila je zelene površine u ulici Maršala Tita, duž obale Velikog bačkog kanala i kod crkve Vodice, te je postavila boksove za kontejnere na više lokacija u Kuli. Radnici odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva” uklonili su staru zaštitnu ogradu i pripremili teren za postavljanje nove kod stambenog kompleksa Lamela i izvršili popravku zaštitnih stubića u ulici Josipa Kramera. Zamenjene su dotrajale sijalice ulične rasvete u Sivcu, Ruskom Krsturu i Crvenki, i orezane grane koje ometaju vodove elektromreže u Kruščiću.

Radnici JKP „Ruskom“ tokom prethodne nedelje uklonili su šiblje i visoko rastinje na raskrsnici Lenjinove ulice i ulice Sremskog fronta u Ruskom Krsturu, a krajem nedelje pokošena je staza za trčanje u izletištu Šumice.

Radnici JKP „Vodovod“, pokosili su zelene površine u Novoj Crvenki, oko stambenih zgrada u centru Crvenke i na Novom naselju, i uklonili grane nakon sanitarne seče stabala u ulici Maršala Tita. Saniran je kvar na uglu Ribareve i ulice Moše Pijade i isprana je vodovodna mreža na više lokacija u naselju.

Ekipa JKP „Radnik“ uklonila je grane nakon sanitarne seče stabala u Sivcu.

Tagovi:
Pročitajte još: