Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Prezentacija otvorenih konkursa za poljoprivrednike i preduzetnike

Predstavnici Razvojnog fonda APV Vojvodine predstaviće aktuelne konkurse namenjene poljoprivrednicima i preduzetnicima koji žele da uz pomoć povoljnih uslova finansiranja unaprede svoje poslovanje.

Prezentacija će se održati 28.11.2016. godine u Svečanoj sali Skupštine opštine Kula, sa početkom u 10 časova.

Razvojni fond APV trenutno ima otvorenih 11 konkursa, od kojih je 5 namenjeno pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije Vojvodine, 5 je namenjeno nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, dok je 1 namenjen za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora.

Stručna lica Razvojnog fonda APV upoznaće građane sa sadržajem javnih poziva, propisanim uslovima, neophodnom dokumentacijom, pomoći im oko uklanjanja eventualnih nedoumica koje imaju kada je reč o raspisanim konkursima i odgovoriti im na sva pitanja o dobijanju kredita kod ove institucije.

Prezentaciju organizuje Razvojni fond Vojvodine u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula.

Sve potrebne informacije o aktuelnim konkursima, koje je raspisao Razvojni fond Vojvodine zainteresovani poljoprivrednici i preduzetnici mogu dobiti na sajtu Razvojnog fonda Vojvodine – navodi se u dopisu objavljenom na sajtu opštine Kula.

 

Tagovi:
Pročitajte još: