Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Prigrevački rukometaši vicešampioni Vojvodine

Prethodne nedelje Prigrevica je bila domaćin za 7 ekipa koje su učestvovale na završnom turniru Super lige u kategoriji M12 (dečaci 2005. godište i mlađi).

Prigrevčani su u prvoj utakmici pobedili Mladost TSK iz Temerina sa 15:10 (6:6), da bi u drugom meču bili bolji od Dinama iz Pančeva sa 16:12 (8:5). PIK je takmičenje završio sa osvojena 22 boda koliko je imao i prvoplasirani Vrbas, ali su Vrbašani zauzeli prvo mesto zbog boljeg međusobnog skora sa Prigrevčanima.

Đorđe Miočinović je dobio nagradu za najkorisnije igrača prvenstva (na 7 utakmica je proglašen za igrača utakmice), a reč je o srednjem beku prigrevačkog tima.

Prvi je RK Vrbas Petrol iz Vrbasa, drugi RK PIK Prigrevica iz Prigrevice, treci RK Lavovi BP iz Bačke Palanke, četvrti RK Dinamo iz Pančeva. To su ujedno i ekipe koje će predstavljati Vojvodinu na Državnom prvenstvu, koje se igra u Bačkoj Palanci 26. i 27. maja.

-Ova medalja je nagrada za dobar rad i zalaganje ovih dečaka. Zadovoljna sam učinjenim, ali nema zaustavljanja, nastavljamo da radimo još jače i bolje, jer želimo da se pokažemo u najboljem svetlu i na Državnom prvenstvu. Daćemo sve od sebe da se iz Bačke Palanke vratimo sa medaljom. Zahvaljujem se publici na podršci, nosili su dečake do pobede, a posebno se zahvaljuje roditeljima ovih dečaka od kojih smo imali veliku podršku sve vreme.- rekla je Milka Nikšić, trener vicešampiona Vojvodine.

Izvor:Radio Dunav

Tagovi:
Pročitajte još: