Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Prijavite se za program i postanite šampioni održivosti

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sva preduzeća sa teritorija regiona Jugoistočne Srbije (Bora, Zaječara Pirota, Knjaževca) i Bačke (Apatina, Sombora i Sremskih Karlovaca) da se prijave za učešće u programu jačanja kapaciteta poslovnog sektora za sprovođenje Agende održivog razvoja, koji se realizuje u okviru platforme „Održivi razvoj za sve”.

Okrenutost ka održivom poslovanju može značajno da umanji uobičajene rizike i izazove sa kojima se preduzeća suočavaju, kao što su pronalazak i zadržavanje kvalitetne radne snage, dostupnost izvora za finansiranje, uključivanje u lanac dobavljača velikih poslovnih sistema koji pored ekonomskih kriterijuma žele da sarađuju sa kompanijama koje poštuju i određene ekološke i etičke standarde.

Kroz učešće u programu preduzeća će imati priliku da se upoznaju sa principima održivog razvoja, dobiju besplatnu savetodavnu podršku iskusnih profesionalaca iz poslovnog sektora, povežu se sa potencijalnim poslovnim partnerima, dobiju vidljivost i steknu pozitivnu reputaciju u javnosti.

Poziv je otvoren do 5. marta 2021.godine., a sva zainteresovana preduzeća koja žele da bolje posluju, umanje rizike i iskoriste šanse koje donosi transformacija ka održivosti, mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Više informacija nalazi se u pozivu ispod:

POZIV ŠAMPIONI ODRŽIVOSTI

Detaljniji plan svih aktivnosti predviđenim programom biće dostavljen preduzećima koja iskažu svoju zainteresovanost za učešće u programu.

Program organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – agenda 2030.

Tagovi:
Pročitajte još: