fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Prijem građana kod gradonačelnika Sombora

Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, tako da ćete biti u prilici da se lično obratite gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću i zamenici gradonačelnika Ljiljani Tici.

Januarski prijem građana održaće se u četvrtak, 28.01.2021. godine u zgradi Županije, prvi sprat, u vremenu od 8 do 12 časova, kada će gradonačelnik primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga rada lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u mesnim zajednicama i gradu, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da pomogne.

Građani koji žele sastanak sa gradonačelnikom, treba da zakažu prijem pozivom na broj telefona 025/468-133, ili putem elektronske pošte na mejl adresu: prijemgradjana@sombor.rs, najkasnije do 20. u tekućem mesecu. Ukoliko se prijem zakazuje putem elektronske pošte, potrebno je navesti ime i prezime, kao i kratak opis teme, ili opis problema zbog kog građani žele susret sa gradonačelnikom.

Tagovi:
Pročitajte još: