fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Problemi na poslu, ali i u ljubavi: Tri znaka Zodijaka kojima će sve do kraja marta biti katastrofa

Tuga

Kraj marta kao prvi mesec proleća biće uspešan za mnoge znakove Zodijaka, ali ima i onih koji će jedva čekati da se završi. Manje srećni znakovi u martu će iskusiti velike probleme u porodici i ljubavnim vezama, dok će se drugi suočiti sa problemima na poslu koje nisu očekivali.

Ovan

Ovnovi će ovog meseca možda biti zabrinuti za svoje zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima, pa se uzdržite od bilo kakvog teškog fizičkog rada. Ne treba zanemariti ni naizgled beznačajne simptome koji bi mogli ukazivati na ozbiljnije zdravstvene probleme.

Takođe se preporučuje poseta lekaru i organizovanje sistematskog pregleda. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravoj ishrani kako bi se ojačao oslabljen imunitet.

Rak

Osetljivim Rakovima, mart bi mogao doneti mnogo turbulencija i veliki emocionalni stres. Očekuju se svađe sa partnerima, koje bi mogle da potraju i po nekoliko dana, a neki sukobi oko važnih životnih odluka mogli bi da ih navedu na razmišljanje o raskidu.

Nervoza koju će Rakovi osećati zbog teške situacije u kući ispoljiće se na poslu i u najgorim trenucima, pa su mogući i sukobi sa kolegama. Početak aprila ipak će doneti smirenje i ući u mirniji period u kojem će ovaj znak imati priliku da razmišlja o budućnosti.

Vaga

Sve komplikovanija situacija na poslu nateraće Vage da se zapitaju da li im je ovo zaista potrebno. Posla će biti sve više, a odnosi sa kolegama koji će i sami biti preopterećeni će se pogoršati.

Neodlučne Vage teško će doneti konačnu odluku da li žele da napuste ovakvo radno okruženje i biće prinuđene da vode računa o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj bi se mogle naći zbog nepredviđenog troška koji ih čeka u sredinom meseca.

Tagovi:
Pročitajte još: