fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Procurile nove informacije o telefonu koga sa nestrpljenjem očekujemo: Vrhunski ekran i još bolja kamera

Huawei

Godinama unazad, kada se u hi-tech svetu očekuje nešto veliko, mesecima unapred dojavljivači (ili “tipsteri”) na društvenim mrežama objavljuju informacije “na kašičicu” kako bi privukli pažnju i “pripremili teren” za važan događaj ili lansiranje novog hardvera ili softvera.

Poslednjih dana i nedelja upravo to je slučaj sa poznatim kineskim tipsterom poznatim kao Digital Chat Station, koji nam malo po malo na društvenoj mreži Weibo otkriva detalje od predstojećoj Huawei-jevoj P70 seriji premijum telefona.

Kako je pretodna P60 serija predstavljena prošle godine u martu, gotovo se sigurno može očekivati da će se njena naslednica pojaviti u isto vreme ove godine, odnosno u nekom trenutku u naredna dva meseca.

U skladu sa tim, i dojave o specifikacijama predstojećih Huawei telefona stižu dozirano i na vreme, što nam otkriva i nova objava Digital Chat Station-a.

A prema njoj, P70 serija će imati četvorostruko zakrivljeni OLED ekran dijagonale 6,7 inča, sa rezolucijom od 1,5K. Takođe, izgleda da će telefoni biti opremljeni sa dva prednja stereo zvučnika.

Osim toga, modul zadnje kamere u kome će biti raspoređena tri sočiva, imaće neuobičajni trougaoni oblik. Glasine navode da bi glavni senzor mogao sa bude OmniVision OV50H od 50MP sa promenljivim otvorom blende i veličinom od 1/1,3 inča i 1,2µm piksela.

Moćni hardver će napajati baterija visoke gustine, kapaciteta 5.000 mAh, dok bi uređaje trebalo da pokreće novi Kirin 9010 čipset. Takođe se očekuje se i značajno hardversko unapređenje ultraširoke kamere.

Tagovi:
Pročitajte još: