fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Procurili renderi ne iznenađuju: Najmoćniji Xiaomi je preslikani prethodnik, ali ipak ima i nešto svoje

Mob

Fotografija modula kamera na poleđini uređaja otkrila nam je gotovo identičan raspored kamera kao i kod prethodnog modela 13 Ultra, ali smo sada “dobili” i rendere celog telefona.

Sudeći prema slikama, dva uređaja su gotovo identična, samo sa jednom manjom razlikom – oko ogromnog ostrva kamere nalazi se prsten. Takođe, logotip kompanije Leica nešto je drugačije ispisan.

Fotografije prikazuju telefon u sivoj i crnoj boji (u ponudi će biti i u beloj), a na fotografijama izgleda kao da je poleđina obe verzije napravljena od veganske kože, što je najnoviji “fensi” naziv za panele na bazi krute plastike.

Čini se da okvir od aluminijuma, ali bi Xiaomi takođe mogao da odluči da isprati trend među premijum uređajima i se odluči za rešenje od titanijuma.

Kada je o specifikacijama reč, očekuje se “osveženje” hardvera koga smo već videli u modelu 13 Ultra: LTPO AMOLED ekran dijagonale 6,78 inča, četiri Leica kamere od 50MP, od kojih je jedna sa periskopskim sočivom.

Ono što je svakako novo je procesor, koji bi ovde trebalo da bude Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, zatim veća baterija od 5.300 mAh i Android 14 “presvučen” Xiaomi-jevim HyperOS softverom.

Tagovi:
Pročitajte još: