fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

PU Sombor: Izdata 153 prekršajna naloga

MUP

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima je šestoro lica zadobilo teške i sedmoro lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šestoro, a zbog nasilničke vožnje troje vozača.

Na teritoriji Grada Sombora, evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je dvoje lica zadobilo teške i četvoro lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač i jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Apatin, evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Dvoje vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola i dvoje zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Odžaci, evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je dvoje lica zadobile teške i troje lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula, evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je dvoje lica zadobilo teške telesne povrede. Dvoje vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisana su 42 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 153 prekršajna naloga.

Tagovi:
Pročitajte još: