fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

PU Sombor: Izdato 482 prekršajna naloga

MUP

Tokom prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a pet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobile teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača, a dva zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan i zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Napisano je 119 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 482 prekršajna naloga.

Tagovi:
Pročitajte još: