fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

PU Sombor: Sedam vozača zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola

MUP

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a tri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i nasilničke vožnje zadržan je po jedan vozač.

Na teritoriji Grada Sombora, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe povređene, jedna je zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač, kao i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe povređene, jedna osoba je zadobila teške i jedna lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisan je 61 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 330 prekršajnih naloga.

Tagovi:
Pročitajte još: