Radna subota za aktiviste Srpske napredne stranke Sombor

Aktivisti mesnih odbora Gornja Varoš 1 i 2, Goge, Crvenka i Venac Srpske napredne stranke u Somboru, organizovali su ovog jutra veliku radnu akciju, koja je obuhvatala uređenje dela ulice Hadžića Svetića kod Srednje poljoprivredne škole. Kako bi ovaj prostori bio lepši i pregledniji, aktivisti su najpre izvršili košenje zelenih površina uz prugu kao i uklanjanje žbunja i rastinja, a potom je sakupljeno smeće i suvo granje. Zadovoljni učinkom radne akcije, aktivisti su poručili da će i ubuduće nastaviti sa akcijama kako bi unapredili sredinu u kojoj žive.

 

Dvorište vrtića „Zvezdice“ u Kljajićevu dobilo je novi i lepši izgled zahvaljujući akciji koju su organizovali aktivisti mesnog odbora Kljajićevo Srpske napredne stranke. Aktivisti su u vedrom raspoloženju, najpre očistili i uredili dvorište vrtića, a potom je ofarbana ograda. Ovoj radnoj akciji pridružili su se i aktivisti iz mesnih odbora Čonoplja i Telečka. Aktivisti su poručili da ih veoma raduje što će učinak današnje radne akcije obradovati najmlađe i ulepšati im boravak u vrtiću.

 

Sunčano subotnje jutro, aktivisti mesnog odbora Svetozar Miletić Srpske napredne stranke u Somboru, su iskoristili za sprovođenje radne akcije u svom selu. Aktivisti su vredno radili na čišćenju i uređenju divlje deponije koja se nalazi kod železničke stanice. Pored aktivista iz MO Svetozar Miletić, u akciji su učestvovali i aktivisti iz mesnih odbora Stanišić, Aleksa Šantić i Gakovo.