Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Radni sastanak povodom početka radova na izgradnji Sportsko-rekreativnog centra u Kuli

Na današnjem radnom sastanku predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića i predstavnika izvođača radova „Javornik“ d.o.o. iz Subotice, dogovorena je dinamika aktivnosti prve faze radova na izgradnji Sportsko-rekreativnog centra „Vašarište“ u Kuli.

Sastanku su pored Miljanića, prisustvovali i Šef Odeljenja za investicije, Blažo Kostić, direktor JKP „Komunalac“ Kula, Marko Pešić, predstavnici Nadzornog organa, kao i drugi učesnici u realizaciji ovog kapitalnog projekta.

Prema rečima Miljanića, ovo je redovan sastanak, kako bi se uspostavila što bolja koordinacija između svih strana, koje učestvuju u realizaciji ovog projekta. “U toku su pripremni radovi na „Vašarištu, a ovako veliku investiciju prate i poteškoće, koje će biti rešene u narednom periodu“, kaže prvi čovek Opštine Kula.

Izvođač radova je potvrdio i ovoga puta, da će prva faza radova, koja podrazumeva izgradnju otvorenih bazena sa pratećim sadržajem, biti urađena ove godine.

Sredstva za prvu fazu radova u vrednosti od 275 miliona obezbedili su Pokrajina i Opština Kula, od čega je 175 miliona dinara obezbedila Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, dok je opština Kula za realizaciju prve faze radova izdvojila 100 miliona dinara.

Izvor: kula.rs

 

 

Tagovi:
Pročitajte još: